Kiinteistöhuoltoa asiakaslähtöisesti

Talohuolto Leppis Oy

Talohuolto Leppis Oy

 

Tervetuloa Talohuolto Leppiksen kotisivuille!

Talohuolto Leppis on yritys, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista kiinteistönhuoltoa sekä asunto-osakeyhtiöille, liikekiinteistöille että yksityisille kotitalouksille. Palvelemme niin isoja kuin pieniä taloyhtiöitä ja yrityksiä kaikissa kunnossapitoon ja kiinteistön huoltoon liittyvissä tehtävissä. Hoidamme ulkoalueet siisteiksi sekä turvallisiksi läpi vuoden sekä huolehdimme muista asumiseen liittyvistä asioista, muutto- ja vikailmoituksista sekä oven avauksista.

Lähdemme ajattelussamme luontoystävällisyydestä ja hiljaisemmasta tavasta tehdä kiinteistöhuollon työtä. Käytössämme on akkukäyttöisiä työvälineitä ja käytämme työssämme energiatehokkaita työkoneita ja laitteita. Pyrimme toiminnassamme ottamaan kestävän kehityksen huomioon, jotta myös tulevaisuudessa voisimme elää ja voida hyvin yhteiskunnassamme.

Kiinteistöhuolto räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisella kokonaisuudella - ja toteutetaan luotettavasti, joustavasti ja ammattitaidolla ympäri vuorokauden!

 

Vikailmoitukset voi jättää myös osoitteessa www.leppis.com/vikailmoitus 

Kiireellisissä tapauksissa voitte olla yhteydessä päivystykseen puh. 040 7741 610 

 

19.3.2020 

Koronavirustilanteen kehittyminen on myös meillä jatkuvassa seurannassa. Päivitämme ohjeistustamme henkilöstöllemme tilanteen mukaan. Olemme ohjeistaneet henkilöstöä hyvään käsihygieniaan, tarkentaneet toimintaohjeita muun muassa siivousta tekevälle henkilöstöllemme.

Toimintamme asiakaskohteissa jatkuu normaaliin tapaan - välitöntä reagointia vaativat huoltopyynnöt käsittelemme mahdollisimman nopeasti, kuten ennenkin. Pyydämme kuitenkin asiakkaitamme priorisoimaan pyyntöjä. Käyntejä asunnoissa pyritään minimoimaan. Meille on tärkeää huolehtia myös henkilöstömme turvallisuudesta ja estää mahdollisten tartuntatautien leviäminen.

Pahoittelemme mahdollisia viiveitä toiminnassamme. Mahdolliset poikkeusjärjestelyt sovitaan aina tapauskohtaisesti ja noudatamme esimerkiksi karanteenitiloissa viranomaisilta saatuja toimintaohjeita.

Toivomme, että huoltamiemme kiinteistöjen asukkaat ilmoittavat meille (huoltopyynnön yhteydessä) koronaviruksen vuoksi määrätystä kotikaranteenista tai muusta oleellisesta, mikä liittyy näihin poikkeuksellisiin olosuhteisiin. Tieto auttaa meitä miettimään tarvittavat toimenpiteet.

Yhteistyöllä eteenpäin, kyllä tämäkin vielä voitetaan!